وی افزود : آگاهی مردم بر حقوق شهروندی و استقبال از حسن کار انجام شده در این مرکز می تواند عزم خدمت کارکنان ۱۳۷ را ارتقا دهد .
محمد علی محمدی ادامه داد : شبکه موفق و سیستماتیک رسیدگی به مشکلات خدمات شهری شهرداری از سوی این سامانه، فصلی جدید از کلان شدن شهر را ترسیم کرده است .
وی تصریح کرد : دسته بندی مسائل و مشکلات خدمات شهری و رفاهی مردم و تلاش بر بهبود و ارتقای آن مد نظر قرار گیرد .
این مقام مسئول اضافه کرد : این مرکز پاسخگویی حلقه ارتباط مردم و شهرداری بوده و باید در قامت سیستمی مطالبگر، مسائل مردم را از شهرداری پیگیر باشد .
وی گفت : تبیین و تبلیغ مرکز پاسخگویی ۱۳۷ شهرداری همدان به نوعی باشد که همه مردم با خدمات و وظایف این شماره آشنا شوند .
فرماندار همدان خاطرنشان کرد : گروه توانمند و فنی این مرکز باید از فراوانی تماس ها در تحلیل و بررسی آمار بهره مند شوند .
محمدی تاکید کرد : شماره های سه رقمی خدمات رسان، امدادی و امنیتی باید با همکاری بهتر و نزدیکتر همپوشانی امور برنامه ریزی و برای رسیدن به کارآمدی از جزیره ای عمل کردن پرهیز کنند .
نماینده عالی دولت در شهرستان همدان ادامه داد : لازمه عبور از مدیریت شهری بسوی مشارکت شهری پاسخگویی و شفافیت و مشارکت شهروندان را می طلبد که بخشی از این مهم توسط مرکز ۱۳۷ محقق خواهد شد .
مدیر مرکز پاسخگویی ۱۳۷ شهرداری همدان نیز اظهار داشت : همدان جز چهار شهر برتر کشور در پاسخگویی یکپارچه به مسائل و مشکلات خدماتی، رفاهی و عمرانی شهروندان است.
سعید خوشبخت افزود : شماره پاسخگویی ۱۳۷ به صورت شبانه روز آماده دریافت هرگونه تماس شهروندان و رسیدگی به مشکلات می باشد .
وی بیان کرد : شبکه یکپارچه پاسخگویی ۱۳۷ شهرداری همدان کارتابل گزارش های مردمی را روزانه به بیش از ۴۰۰ کارشناس تخصصی شهرداری ارسال و به صورت موردی پیگیری می کند .
خوشبخت یادآور شد : هر پیام با اطلاعات کاملی از درخواست و آدرس الکترونیکی GIS تماس گیرنده ذخیره، دسته بندی و بر چرخه مدار خدمت قرار می گیرد .
وی با بیان اینکه امکان رجوع به سوابق تماس در سال های گذشته نیز میسر است تصریح کرد :۷۰درصد تماس ها خدمات شهری، ۲۶ درصد فنی عمرانی و ۴ درصد مربوط به شکایات می باشد .